112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Egy jó világverseny lebonyolításához nagyon sok dologra van szükség. Kevesen gondolnák elsőre, hogy például az önkéntesek munkája legalább annyira fontos a szervezők csapatában, mint bármelyik tagé a szervező bizottságban.
Kétévente szervezi meg az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) és a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) a szervezetek főtitkárainak, igazgatóinak szóló szemináriumát. Idén a szlovéniai Kranjska Gorában került megrendezésre az esemény, ahol a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetséget (M...
A 2020. évi Egyetemi Amerikai Futball Világbajnokságnak jövő nyáron Székesfehérvár és a First Field ad majd otthont.
A negyeddöntőig meneteltek a TFSE lány kosarasai a Kínában megrendezett 3x3-as egyetemi Világligában. A legjobb négy közé jutásért a ljubljanai egyetem csapatától szenvedtek vereséget (7–13), szereplésük azonban így is megsüvegelendő.
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András (BGE), Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.
Két aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzérmet szereztek a magyarok a belgrádi  Nemzetközi Egyetemi Uszonyosúszó-bajnokságon.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink