112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Ausztráliában otthon is végezhető kihívásokkal hívják versenyre az egyetemistákat, és persze ezen a kontinensen is elmaradhatatlan a világszerte népszerű e-sport vetélkedés.
Workout lengyel tornászikrekkel, gimnasztika cseh nagymamával a szobában, autógumit vonszoló szlovén lány – vagyis hozzák a megszokott "kelet-európai" stílust a régió felsőoktatási intézményei. 
Ne hidd, hogy a lepukkant, kidobásra ítélt bringahulladéknak ne vehetnénk hasznát! Egy skót alapítvány ugyanis hasznavehetetlennek tűnő bicajalkatrészekből épít új járgányokat. Tudd meg, hogyan és miért?
Kosárlabda a szobában, rögbi az erkélyen, izompakolás dobozos tejjel. Nem hazudtolták meg magukat Dél-Európa egyetemei: megannyi online sportfoglalkozással bizonyítják, rajtuk bizony a karantén sem foghat ki! Csatoljátok be a virtuális öveiteket, irány a Földközi-tenger vidéke!
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség: a FISU hivatalos honlapján adta hírül, hogy lengyel egyetemi sportolók egy csoportja önkéntes munkát vállalt a Covid-19 terjedése ellen vívott küzdelemben. Mutatjuk, hogyan.
A sulibajárás kerékpárral vagy gördeszkával önmagában környezetbarát megoldás, kiváltképpen akkor, ha a sportszerek újrahasznosított anyagból készülnek! Íme egy igaz történet három amerikai srácról és a kukába szánt halászhálóból készült gördeszka birodalmukról.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink