112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Abe Sinzo, Japán miniszterelnök és Thomas Bach a Nemzetközi Olimiai Bizottság (NOB) elnöke közös közleményben jelentették be, hogy a világon végigsöprő koronavírus-járvány miatt idén NEM RENDEZIK MEG Tokióban a nyári olimpiát.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezetője: Thomas Bach hosszú nyílt levélben üzent a több mint 11 000, a tokiói nyári olimpiára készülő sportolónak, ebben a bizonytalansággal teli egészségügyi válságban. 
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiírta a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2019/2020 tanév II. félévre vonatkozó pályázatát. 
Felfüggesztették a 2020. évi MEFOB-okat március 12-től 2020. augusztus 31-ig, beleértve a csapatsportágak hátralévő csoportmérkőzéseinek lejátszását is.
73 éves korában elhunyt Dr. Egyed Béláné Mató Edit négyszeres magyar bajnok jégtáncos, aki az 1966-os téli Universiadén, az egyetemisták olimpiáján Csanádi Károly oldalán a dobogó legmagasabb fokára is felállhatott.
Az idei év első Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnoksága az Evezős Ergométer lesz Székesfehérváron február 22-23-án.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink