112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A külföldi egyetemi sportolók is különféleképpen kezelik a koronavírus okozta helyzetet. Insta-körkép.
Számos zöldségféléből készíthetünk gyorsan, egyszerűen, és olcsón, kifejezetten ízletes és ráadásul tápanyagtartalma miatt egészséges chipset. Receptért görgess lejjebb!
A tavasz épphogy csak elkezdődött, de hamarabb el fog telni, mint gondolnád és pillanatok alatt itt a nyár a strandszezonnal - már, ha egyáltalán lehet majd strandra menni - ,  de készülni mindenképpen kell, ha másért nem, hát az egészségünk megőrzése érdekében.
Március 26-án nyitotta meg online kapuit a PTE digitális táncterme, ahol 16-féle ingyenes tánc- és aerobikóra közül válogathatnak kedvükre az érdeklődők.
Bár a lakosság egy része kesztyűben-maszkban vásárol, ennek ellenére illúzió feltételezni, hogy a vírus semmilyen formában nem érintkezett a zöldséggel-gyümölccsel, amik a boltok szabad légterében napi sok órán keresztül vannak kitéve környezeti hatásoknak, nem beszélve előéletükről.
Ha kifogytál az ötletekből a négy fal között, és kivételesen nem vágysz kiadós edzésre, próbáld ki az e-sportot, amely alaposan megtornáztatja az agyadat, ráadásul kikapcsolódásnak sem utolsó.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink