112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Tudod, mi az a flow élmény? Hallottál már róla? Esetleg átélted már? Ha még nem, íme néhány infó, hogyan tapasztalhatod meg sportolás közben.
A napfényes Kaliforniában él és tanul Németh Anett, a magyar női röplabda-válogatott reménysége, akit az amerikai pályafutásáról kérdeztünk.
Ha még nincs programod november 23-ra, szombatra, akkor jó, ha tudod, hogy a BOK csarnokban rendezik a tizennegyedik Decathlon FittArénát, ahol egész nap nagy lesz a nyüzsi.
A spinning napjaink népszerű mozgásformáinak egyike, amelyet a hűvös őszben és a hideg télben egyaránt űzhetsz. Ha még nem hallottál róla, vagy még nem kedvelted volna meg, adunk egy kevés infót, hogy ez megváltozzon.
Példaértékű a Debreceni Egyetem hozzáállása a sporthoz és az egyetemi polgárokhoz. A felsőoktatási intézmény versenysportjának a legfontosabb bázisa és motorja az 1919-ben alapított Debreceni Egyetem Atlétikai Klub, amely idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. De a szórakozni vágyó fiatalo...
Három az egyben szórakozást kínál a Hun Harcos Mikulás Sprint: akadályfutást, egy kis játékos történelmi leckét és jótékonykodást is. December 7-én mindenkit vár a Hun Harcos!
Banner
Banner
Banner
Támogatóink