112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2020. augusztus 12-én, 10:00 óra kezdettel tartja Tisztújító Közgyűlését.
Szeptember 12-én újra megszervezné a „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű jótékonysági futást a PTE Sportiroda, amely nemes kihíváshoz önkéntes futónagykövetet keres.
A nyári melegben edzés megterhelő, ennek ellenére sem javasolt kihagyni, inkább érdemes néhány változást eszközölni a beépült szokásainkhoz képest.
2600 métert is úszhatnak az idei Balaton átúszók a klasszikus 5200 méteres táv helyett! A nem megfelelő felkészülési lehetőségek indokolják az újítást.
A testkép – legyen az bármennyire fitt - nyáron sokak számára válik nyomasztóvá, a belső szorongást azonban oldja az időszak kötetlensége, vagyis könnyebben teszünk meg olyat, amire máskor minden esetben találtunk kifogást. Például befogadóbbak leszünk a szabadtéri sportolás iránt.
A 2020 FISU eSport Challenge FIFA 20 selejtezőjéből a legjobb 16 közé jutott tovább Vári Henrik (Edutus Egyetem) és Borkai Ádám "Boresz" (Széchenyi István Egyetem), ahol már csak a két magyar hallgató képviseli az öreg kontinenst. A férfiak küzdelmeit 32 játékos kezdte 9 európai résztvevővel, de ...
A Velencei-tó és a Tisza-tó is vonzó nyári célpontok, mutatjuk, merre indulj, ha nem kizárólag a parton fekvés és a lángos-sör-hekk-jégkrém kombó hoznak lázba.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink