112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Hírek
Hiába a rossz idő, ismét népes mezőny gyűlt össze az UTE judo termében: 18 egyetem 275 versenyzője mérte össze erejét november 10-én a judo MEFOB-on.
Míg a férfiaknál teljes fordulót bonyolítottak le a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda-bajnokságban, a nőknél csupán egyetlen mérkőzést rendeztek meg. A férfiaknál a Keleti csoportban papírforma-eredmények születtek, a nyugati ágon azonban több szoros mérkőzést is játszottak a csapatok. 
Kapás Boglárka gyorsúszásban szerzett olimpiai és világbajnoki bronzérme, valamint hat Európa-bajnoki aranyérme után ráállt a pillangóra is. 2018-ban begyűjtött még egy Európa-bajnoki címet, ezúttal már 200 méter pillangón. Majd idén a kvangdzsui világbajnokságon a világ csúcsára ért ugyanebben a...
Az 5. fordulóval folytatódott a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda-bajnokság. A férfiaknál Keleten érvényesült a papírforma, a csapatok többnyire sima mérkőzéseket vívtak egymással. Nyugaton már több volt az izgalom, a Közgáz szoros végjátékban győzött a PTE-PEAC otthonában, a Szombathely pedig gyakorla...
Folytatódnak a küzdelmek a női és a férfi Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban. A férfi csapatok már a 4. fordulóban is megmérkőztek, a hölgyek küzdelmei a Keleti csoportban jelenleg a 2., a Nyugati csoportban pedig a 3. fordulónál tartanak.
Tudod, mi az a flow élmény? Hallottál már róla? Esetleg átélted már? Ha még nem, íme néhány infó, hogyan tapasztalhatod meg sportolás közben.
Banner
Banner
Banner
Támogatóink