114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Vereség az Egyesült Államoktól a Téli Universiadén jégkorongban

A Japán válogatottat 3-2-re verte a Téli Univerdsiadén szereplő magyar válogatott, ezt követően fogadta ma hajnalban az Egyesült Államok csapatát. 

Nem kezdtünk jól, a 10. másodpercben már vezettek az amerikaiak, akik ezt követően is folytatták agresszív játékukat, kivédekeztünk több emberelőnyt is, de ennek ellenére a harmad derekára már 3 gólos előnyt szerzett az ellenfelünk. Varga és Könczei tetszetős játéka a harmad vége felé esélyt adott a szépítő gólra, de az ellenfél kapusa állta a sarat. A harmad utolsó percében ismét betalált az ellenfél így 4-0-s előnnyel mehettek pihenni a szünetre a felek.

A második harmad sokkal egyenlőbb erők küzdelmét hozta, mint az első, noha Varga előtt ezúttal is volt lehetőség, a gól a fonákjában maradt. Az amerikaiak azonban egy távoli lövéssel tovább tudták növelni előnyüket. A harmadik harmad első két perce két gyors amerikai góllal kezdődött. Hét gólos volt az amerikai előny, mikor a záró játékrész közepén Turbucz ment el, centerezését pedig Bálint Tamás lőtte a kapuba. A lefújás előtt 13 másodperccel, az amerikai Kinsella is betalált, megszerezve ezzel csapata nyolcadik, önmaga harmadik találatát. A végeredmény Egyesült Államok- Magyarország 8-1.

Március 1.: Magyarország-Japán 3-2
Március 3: Egyesült Államok-Magyarország 8-1
Március 5.: Csehország-Magyarország 06:30
Március 7.: Magyarország-Oroszország 10:00
Március 8.: Szlovákia-Magyarország 03:00
Március 11.: Elődöntők
Március 12.: Döntő és bronzmeccs

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink