114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Vasárnap rajtol az V. Cheer MEFOB

A Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal karöltve idén 5. alkalommal rendezi meg a Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) cheerleading sportágban. A versenynek 2018.04.15-én a BEAC tornacsarnoka ad otthon. Az ünnepélyes megnyitóra 14:30 perckor kerül sor.

A versenyen 160 sportoló 8 kategóriában méri össze tudását 20 versenyszám során.

A versenyző egyetemek:

Budapesti Corvinus Egyetem

Debreceni Egyetem

Eszterházy Károly Egyetem

Pécsi Tudományegyetem

Semmelweis Egyetem

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Az V. Cheer MEFOB egyik különlegessége, hogy egyben kvalifikációs verseny is a 2018-as Egyetemi Világbajnokságra, melyet a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) rendez Lengyelországban. Az esemény megnyitóján bemutatkozik a Magyar Egyetemi Válogatott, mely az ELTE, SOTE és a Corvinus Egyetem sportolóiból tevődik össze. A csapat a fent említett versenyen képviseli Magyarországot 2018 októberében.

Szintén az V. Cheer MEFOBon debütál az újonnan bevezett kategória, mely a Show Cheer Team nevet viseli. A bemutatott koreográfiák a tánc és az akrobatika ötvözetéből épülnek fel, fő alappillérük a kreativitás. A versenyszám során öt felsőoktatási intézmény hallgatói mérkőznek meg egymással.

A verseny hivatalos időbeosztása elérhető a facebook eseménynél.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink