114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Több százan sportoltak a Tüskecsarnokban

A szabadidősporté volt a főszerep a Tüskecsarnok évnyitó eseményén. Az ország egyik legmodernebb sportlétesítménye, a 2014 novemberében átadott Tüskecsarnok nyílt napot tartott január 16-án.

 

Pénteken délután négy órától több száz érdeklődő vett részt a Tüskecsarnok fitnesz óráin és a focitornán, melyet a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) szervezett a Nemzeti Sportközpontokkal (NSK) együttműködésben. A sportnap kettős célja, hogy a budapesti sportoló közönség megismerje az új létesítmény adta sportolási lehetőségeket és ezzel együtt egy kis ízelítőt adjon a január közepén induló fitnesz programokból. Az ingyenes rendezvényen a Nemzeti Sportközpontok munkatársai körbevezették azokat is, akik csak érdeklődtek a multifunkcionális sportkomplexum újdonságai iránt. A nyílt nap egyik kiemelt eseménye a BEAC és az ELTE által immár harmadik alkalommal megszervezett ELTE-Infopark Kupa, melynek idén a Tüskecsarnok adott otthont. A tizenkét csapatos tornán részt vett többek között a Telekom, MOL, Swietelsky, Strabag és Lufthansa mellett számos nagy cég, akik az ELTE vonzáskörzetében működnek. A torna fővédnöke Vígh László, az NSK főigazgatója és Prof. Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora volt. A 2015-ös III. ELTE-Infopark Kupa győztese a Telekom IT SIS csapata lett.

 

 

A nyílt nap szakmai partnere a BEAC, hagyományt, értéket és minőséget képvisel a hazai sportéletben. Öt olimpiai bajnokával, több mint négyszáz magyar bajnokával nem csak a főváros, hanem hazánk egyik patinás klubja, több mint négyezer aktív sportolóval. 2014 decemberében a Nemzeti Sportközpontok együttműködési megállapodást kötött a BEAC-al. Az egyetemi egyesület szakmai partnerként, gyakorlott edzőivel, oktatóival a Tüske Fitnesz edzéseit, programjait szervezi. A január 19-én nyitó fitnesz részleg kínálatában megtalálható a spinning, dinamikus jóga, pilates, zumba, gerinctréning, funkcionális edzések, TRX, kettlebell és számos más mozgásforma is.

A januári programokra már lehet regisztrálni a www.tuskecsarnok.hu oldalán.

 
Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink