114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Tiborcz Dániel (BGE) az Universiadén

Tiborcz Dániel a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója rövidpályás gyorskorcsolyában 500 m, 1000 m és 1500 méteren indult élete első soksportos világversenyen az Universiadén.

Tiborcz Dániel a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója 500 m, 1000 m és 1500 méteren indult élete első soksportos világversenyen az Universiadén.

1500 méteres távon debütált, ahol a második futamában az utolsó előtti körben esett, így nem jutott tovább. Az 1500 méteres versenyt a 33. helyen zárta.

 

Az Universiade 4. napján 500 méteres számban állt rajthoz rövidpályás gyorskorcsolyában, ahol a selejtezőből még tovább jutott, de az előfutamban szabálytanság miatt kizárták a versenyből. 500 méteren a 24. helyen végzett Dani.

 

Az utolsó versenyszáma az 1000 méter volt, ahol az előfutamban kizárták a versenyből. Itt is a 24. helyen végzett.

 

Tiborcz Dániel (BGE): Annak ellenére, hogy egyik távon sem sikerült különösebben jó eredményt elérnem, nagyon élveztem a Krasznojarszkban eltöltött egy hetet. Remek tapasztalatokkal és igazán rendkívüli élményekkel gazdagodtam, hiszen ez volt az első több sportágas, illetve az első felnőtt korosztályos világversenyem is. Még sosem volt lehetőségem ekkora stadionban és ilyen sok néző előtt versenyezni, ez rengeteg motivációt adott a jövőre nézve.

Gratulálunk Danianak az első Universiade szerepléséhez!

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink