114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Tarolt a Miskolc a Kosárlabda MEFOB férfi keleti csoport első fordulójában

Rajt-cél győzelmet arattak a miskolciak Kosárlabda MEFOB férfi keleti csoportjának szezonnyitó meccsén.

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Keleti csoport, 1. forduló

 

DMSE- Miskolc Egyetem 55-118 (15-29, 21-34, 10-19, 9-26)
Debrecen, OEC tornaterem V.: Bács, Kisházi.

 

DMSE: Csirpák11/3, Mlcoch 6, Kovács 22, Velkey 3, Veszprémy 2. Csere: Bujdosó 3, Hegyi 4, Nádasdi, Nyíri 4. Edző: Kovács István.

 

Miskolci Egyetem: Kozák M. 17, Takács 23/6, Lippai 20, Orlicki 9, Kozák B 11/3. Csere: Sándor 18/12, Molnár 4, Szőke, Asszú 16. Edző: Drahos Gábor.

 

Az előzetes várakozásnak megfelelően a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, és kihasználva a két csapat közti sebességkülönbséget, folyamatosan növelték az előnyüket. Kozák Márton (17 pont, 10 gólpassz, 9 lepattanó) 32 perc alatt majdnem tripla-duplát ért el, míg Kozák Bertalan és Asszú dupla-dupláztak. Takács kiemelkedő volt a védőoldalon is (6 szerzett labda).

A hazaiak egy pillanatra sem tudták megnehezíteni a miskolciak dolgát, csak rövid villanásokra jutott az erejükből. Elsősorban Kovács ponterős játékára építtettek, de ez ma kevésnek bizonyult.  

 

Kovács István: Ilyen meccsre számítottunk, fizikailag hamar felőröltek minket. Játszunk még ennél jobban is az idényben. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a Miskolc.

Drahos Gábor: Az elmúlt három évben jó ómennek számított, ha a medikusok otthonában kezdhettünk. A jó mérkőzésen kiváló harci szellem jellemezte a csapatot a nagy különbség ellenére, el is fáradtunk a végére. Igyekszünk folytatni a munkát ugyanilyen hozzáállással, hogy ne csak a kezdet, hanem a vége is ugyanilyen sikeres legyen.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink