114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Pörögj te is a Decathlon FittArénán!

Ha még nincs programod november 23-ra, szombatra, akkor jó, ha tudod, hogy a BOK csarnokban rendezik a tizennegyedik Decathlon FittArénát, ahol egész nap nagy lesz a nyüzsi.

Olvasási idő: 2 perc

Több ezer érdeklődőre lehet számítani a november 23-i fitneszünnepen, amelynek a BOK-csarnok ad otthont. Szükség is lesz a csaknem 4000 négyzetméternyi helyre, hiszen számos „nagyágyú” lép színpadra az év utolsó nagyszabású fitneszeseményén.

  

Kiket láthatok? 

Péntek Enikő ZONA Burn edzésprogramja a garancia arra, hogy megkezdd a zsírpárnák felszámolását, míg Katus Attilával jót aerobikozhatsz (Best Body). Tatarek Rezső az Iron Boksz Max-szal lepi meg a közönséget, Béres Alexandra súlykontrolljára pedig akkor menj el, ha fogyni szeretnél, de nem törekszel a tökéletességre.

 

Ez még nem minden, hiszen akik ennél is „keményebb edzésre” vágynak, ne hagyják ki Bánkuti Gabi fitneszvilágbajnok Spartanfitt-bemutatóját vagy Borsos Péter Cardio kick-box küzdősportos fitnesz show-ját. Ne aggódj, verekedni azért nem kell!

 

Ez minden?

 

Dehogyis! A Dance-teremben elsősorban a különböző zenei irányzatoké (salsa, parti) lesz a főszerep, többek között a Kangoo Team, Rátkai Zsanett és Hornyák Verona tolja az intenzív zenés edzéseket. A Domyos Jóga és Pilates teremben a léleknek is szentelhetsz egy-két nyugodt percet, feltéve, ha lesz ilyen.  

 

Sőt az Életmódexpón megismerkedhetsz a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, mindamellett szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban is részt vehetsz. Maradjon egyelőre titok, hogy milyenekben!

 

 

Valami igazán különleges?

 

Bánkúti Gabriella vezetésével egy rekordkísérlet szem- és testtanúja lehetsz. A gömbsúlyzós (girjás) eseményen arra törekszik, hogy egy óra hossza alatt minél többször lendítse – a közönséggel együtt – a feje fölé a kettlebell-golyót.  A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a tradicionális orosz sporteszközre, amely az erősítésben, a zsírégetésben és az alakformálásban egyaránt hatékony edzésmódszer.

 

Hol vehetek jegyet?

 

Elővételben 2019. november 21-ig vehetsz jegyet az eseményt szervező BSI online rendszerén keresztül. A nevezési díjat Visa, Visa Electron, MasterCard vagy MaestroCard kártya segítségével fizetheted be. A BSI online rendszerében történő jegyvásárláshoz ide kattintva kaphatsz segítséget.

 

Elővételben még az  Eventim (TEX) honlapján is jegyhez juthatsz.

Ha inkább személyesen akarsz tikettet vásárolni, katt ide.

Részletes programleírás, előadók itt.

Így zajlik a Decathlon FittAréna, nézz bele! 

 

 

Szöveg: Márványkövi Ferenc, fittarena.hu
Fotó: Decathlon FittAréna Facebook-oldala, Péntek Enikő Facebook-oldala, pixabay

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink