114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Nem indult jól a 3x3-as egyetemi Eb

Csütörtökön a délelőtti órákban kezdetét vette a 3x3-as Egyetemi Európa-bajnokság Portóban. A nyitó meccsén mindkét magyar csapat alulmaradt.

A TF 13-6-os vereséget szenvedett az Amszterdami Egyetemtől. A hollandok a mérkőzés második felében a 6 pontig jutó Annabel Wendel vezetésével kézben tartották az irányítást és megérdemelt győzelmet arattak. Miháczi Diána és Révész Sára 2-2, Karolócai Julianna és Varga Barbara 1-1 ponttal zárt.

A Széchenyi Egyetem 21-6 arányban maradt alul a Ljubljana-i Egyetemmel szemben. A szlovénok Maja Jakobcic vezetésével, aki tavaly az egyetemi Világligán a dobóversenyt nyerte, végig uralták az összecsapást. Győri oldalon Török Barbara, illetve Nagy Rebeka 2-2, Perl Zsófia 1 pontot ért el.

A délelőtti programban már bemutatkozott a TF és a Széchenyi Egyetem. Mindkét magyar csapat a délutáni, kora esti programban is pályára lépett.

A TF óriási csatában 10-9-re maradt alul a Portói Egyetemmel szemben. A csapatok végig fej-fej mellett haladtak. Végül egy eladott labdát követően az utolsó másodpercekben egy szinte duplát érő távoli dobással nyertek a portugálok. Karlócai Julianna 3, Varga Barbara és Miháczi Diána 2-2, Révész Sára 1 pontot szerzett.

A Széchenyi Egyetem a Göttingeni Egyetemtől szenvedett 17-7-es vereséget. A német együttes gyorsan érvényesítette fölényét és magabiztos sikert aratott. Nagy Rebeka 3, Perl Zsófia 2, Török Barbara és Horváth Dóra 1-1 pontot ért el a magyar csapatban.

Forrás: wbasket.hu

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink