114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Nem bírt a tavalyi bajnokkal az NJE a Kézilabda MEFOB 2. fordulójában

Több mint tíz év után jutott tovább a Neumann János Egyetem kézilabda csapata a MEFOB első fordulójából, de balszerencséjükre a tavalyi bajnokkal kellett a 2. forduló első mérkőzésében megvívniuk, melyben a papírforma érvényesült.

Neumann János Egyetem – Testnevelési Egyetem 16:42 (8:21)
Tőrös Olga Sportcsarnok, Kecsekmét

NJE csapat tagjai: Sárkány Balázs, Vezsenyi Zsolt, Jantner József, Lajos Dávid, Mészáros Máté, Balogh Ádám, Mihalik Tamás, Borsodi Gergely, Tóth Tamás, Misák István Mihály

TE csapat tagjai: Vitéz Márton, Csics Bendegúz, Konkoly Áron, Priczol Bence, Molnár Ádám, Osgyán Bence, Ujvári Bence, Gabos Kristóf, Soós Balázs, Major Dávid, Földi Gábor, Mlinkó Gábor, Szrnka Levente, Szabó Tamás

Az erőviszonyokat figyelembe véve azért lehetett tudni, hogy a tavalyi MEFOB bajnok Testnevelési Egyetem csapata ellen nem sok babér fog teremni a kecskeméti kézilabdás fiúknak, de bizakodva várták az összecsapás első mérkőzését.

Maga az a tény, hogy több mint 10 év után továbbjutott az NJE a MEFOB kézilabda első fordulójából hatalmas dolog, és ha nem is realitás az országos döntő a legjobbtól kikapni sosem szégyen.

Az NBI, NBI/B és NBII-es bajnokságokban szereplő játékosokkal tűzdelt vendégek már az első perctől kezdve hatalmas iramot diktáltak, így a félidőre több mint tíz gólos hátrányba került a Neumann János Egyetem.

Fordulást követően halvány remény volt még a különbség megtartására azonban a végén teljesen enerváltá váltak a srácok így végül eldöntötték a továbbjutás sorsát.

Járdi Ádám (NJE): A fejlődés szempontjából nagyon hasznos volt a találkozó és köszönjük az ellenfél nagyon korrekt hozzáállását. Várjuk a visszavágó mérkőzést, hogy az ország legjobb csapata ellen fejlődhessünk.

Góllövők:

Neumann János EgyetemSárkány Balázs (4), Vezsenyi Zsolt (3), Jantner József (1), Mészáros Máté (1), Balogh Ádám (2), Mihalik Tamás (1), Misák István Mihály (4)

Testnevelési Egyetem: Vitéz Márton (6), Csics Bendegúz (2), Konkoly Áron (2), Priczol Bence (5), Molnár Ádám (5), Osgyán Bence (6), Ujvári Bence (2), Gabos Kristóf (3), Soós Balázs (1), Major Dávid (8), Szrnka Levente (1), Szabó Tamás (1)

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink