114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

MEFOB csapatsportágak nevezési felhívása

A MEFOB Általános Versenykiírás értelmében azokban a csapatsportágakban (labdarúgás, futsal, röplabda, kézilabda, rögbi), ahol már az őszi félévben, csoportmérkőzésekkel kezdetét veszi a bajnokság, a nevezéseket szeptember 30-ig kell elküldeni a MEFS irodába annak érdekében, hogy a sportági referensek a beérkezett nevezések alapján elkészíthessék a sorsolást, versenykiírást, és lehetőség szerint még október folyamán elkezdődhessenek a csoportmérkőzések.*

MEFOB Általános Versenykiírás 2018:

2.9.1. A csapatsportágak nevezéseit az adott tanév szeptember 30-ig a MEFS e-mail címére (iroda@mefs.hu) kell megküldeni az 1. sz. melléklet szerinti nevezési lapon, e-mailben csatolt anyagként.

 

Javasolt a nevezési felhívás azonnali meghirdetése annak érdekében, hogy a MEFS tagintézményeknek legyen idejük és lehetőségük átgondolni, mely sportágakban tudnak csapatokat nevezni, és elkezdhessék a felkészülést a MEFOB-okra.

 

A nevezési felhívás meghirdetése, a nevezések beérkezése, a csoportmérkőzések elindítása a MEFS számára a 2019-es évre vonatkozóan kötelezettségvállalással jár, mivel az adott sportágak döntőinek megrendezését a MEFS finanszírozza. A döntők rendezésére 2018 év végén, illetve 2018 folyamán várjuk a pályázatokat, költségterveket.

 

*Kosárlabda és vízilabda sportágakban a MEFOB versenyek a két érintett sportszövetség versenyrendszerébe integrálva kerülnek megrendezésre, így a versenykiírások, nevezési felhívások a szövetségi egyeztetések alapján kerülnek meghirdetésre. Nagypályás labdarúgás és futsal esetében az MLSZ Bazsánt József személyében kijelölt egy kapcsolattartót, aki az előzetes egyeztetések alapján sportági referensként segíti a 2018/2019 tanévi MEFOB lebonyolítását. Mind nagypályás labdarúgás, mind futsal és röplabda sportágakban további egyeztetés szükséges az MLSZ-szel illetve az MRSZ-szel egy Tao forrásból finanszírozott egyetemi bajnokság elindításáról.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink