114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Legyél Te is GROWWWer!

A MOL egyik kiemelt szponzora az idei Vízilabda Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságnak (MEFOB), melyen két napos küzdelemben dől el, hogy idén melyik egyetem lesz a bajnok.

A Magyar Vízilabda Szövetség szervezésében idén április 16-27-én a Tüske uszodában két napos fiesta keretében kerül megrendezésre a Vízilabda MEFOB, ahol ugyan a vízilabdáé a főszerep, de számos kiegészítő program várja az oda ellátogató hallgatókat, nézőket, érdeklődőket.

 

                       A MOL GROWWW programját hozza el a Tüske uszodába, ahol kifejezetten a mérnöki, üzleti, informatikai, illetve társadalom- és természettudományi területeken tanuló egyetemisták számára kínál vissza nem térő lehetőséget. A támogatásról és a programról Bárány Tímeát kérdeztük, aki MOL GROWWWer volt és jelenleg a csoportszintű Downstream Kereskedelem és Optimalizáció Ügyvezető Igazgató szakmai titkáraként dolgozik a vállalatnál.                                                                                      

MEFS: Nagyon-nagy megtiszteltetés a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség számára, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség ennyire támogatja a Vízilabda MEFOB-ot és talált egy olyan nagynevű szponzort, mint a MOL, az idei bajnokság lebonyolításának támogatására.

 

Bárány Tímea: A MOL mindig is figyelemmel kísérte az egyetemistákat, hiszen a jövő vezetőik belőlük lesznek. A Magyar Vízilabda Szövetség pár hónappal ezelőtt megkeresett minket, hogy támogassuk idén a Vízilabda MEFOB-ot. Ez az egyetemi sportrendezvény egy kifejezetten érdekes és vonzó csatorna számunkra, nagyon nagy potenciált látunk benne. A MOL számára is kifejezetten fontos az egészséges életmód, annak támogatása a felnövekvő nemzedék tekintetében is, ezért is vállaltuk el ezt a nemes feladatot.

 

MEFS: Milyen programmal, érdekességgel jelenig meg a MOL a kétnapos MEFOB-on?

 

BT: A MOL kifejezetten egyetemistáknak, pályakezdőknek szánt GROWWW programját hozza el a rendezvényre. A programban alapképzést végzett hallgatóknak számára is nyitott, várjuk emellett a legkülönbözőbb szakokra és szakirányokról a legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkező fiatalokat.

 

MEFS: Mit nyújt a GROWWW program, miben más?

 

BT: A MOL GROWWW programja egy garantált munkaidős állás, saját mentorral, szakmai és személyes fejlesztő workshopokkal, önálló projektekkel és számos más egyedülálló lehetőséggel várja az érdeklődőket. Tizenkét hónapig közel 140 frissdiplomás lesz részese a programnak 2019. szeptemberétől.

 

MEFS: Hogyan lehet jelentkezni rá?

 

BT: A Vízilabda MEFOB-on minden érdeklődővel külön leülünk egyeztetni, átbeszélni a lehetőségeket. A programra április 29-ig lehet jelentkezni, így a helyszínen egy vissza nem térő alkalmat kínálunk fel még a „későn kelőknek”. A jelentkezési űrlap kitöltése után online kihívás következik, a játékos feladatok célja az egyéni képességek felmérése. Ezt követően a kiválasztási folyamat személyes interjúkkal folytatódik.

 

MEFS: Mennyire népszerű ez a program, mi a tapasztalat?

 

BT: A GROWWW 2007-es indulása óta több mint 2100 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál az egyéves programot követően. A GROWWW népszerűségét és sikerét jól mutatja, hogy 2018-ban más pályakezdő programokhoz képest a legmagasabb, közel 80 százalékos megtartási arányt ért el. A GROWWWerek igazi csapattagként vesznek majd részt a napi munkában, valódi felelősségi körökkel, és akár országokon átívelő projektekbe is becsatlakozhatnak.

 

MEFS: Ez nagyon nagy lehetőség az egyetemisták számára. Nagyon köszönjük, hogy felkarolták ezt az eseményt és reméljük minél többen csatlakoznak majd a MOL GROWWW programjához!

 

A MEFS ezúton is köszöni a Magyar Vízilabda Szövetség támogatását, szervezését, erőfeszítéseit, melyet az idei Vízilabda MEFOB kapcsán tett annak érdekében, hogy egy ilyen színvonalas versennyel kombinált informatív, ugyanakkor szórakoztató rendezvény jöjjön létre!

 

Bővebb info a két napos programról, részletes programtervvel elérhető ITT.

 

Szurkolj velünk, szurkolj értünk, szurkolj az egyetemi csapatodért!

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink