114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

KÖZLEMÉNY - Újra indul a MEFOB szezon

Tájékoztató a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) rendezésével és az azokon történő részvétellel kapcsolatban.

A MEFS elnökség 2020. június 8.-i döntése értelmében elfogadta a MEFOB Általános Versenykiírásnak  az aktuális járványhelyzetre vonatkozó módosításait. Ez alapján a MEFS nem korlátozza a MEFOB-ok megrendezését, amennyiben a szervezők vállalják és biztosítani tudják a járványhelyzettel kapcsolatos mindenkori, aktuálisan hatályos kormányzati intézkedések, valamint az adott sportág sportági szövetsége által meghatározott feltételek szigorú betartását.

 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, illetve a tervek szerint az EFOTT (2020. augusztus 26-30.) keretében több sportágban megrendezendő MEFOB-okon való részvétel elősegítése érdekében a MEFS elnöksége 2020. évre engedélyezte a felvételt nyert (még be nem iratkozott) hallgatók részvételét is. Ez esetben a részvétel során a hallgatói jogviszony igazolását a felvételi értesítő helyettesíti.

 

Bízunk benne, hogy a koronavírus járvány miatt elhalasztott események többsége az év hátralevő részében megrendezhető, biztosítva ezáltal a hallgatók és az intézmények számára a megmérettetés lehetőségét!

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink