114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kérdőív nyereményekért

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség 8 kérdés megválaszolásának kérésével azt kutatja, milyen az egyetemistákat is érintő három legjelentősebb sportrendezvény ismertsége hazánkban a hallgatók körében, s mennyire kapcsolódnak be a diákok az egyetemi versenysportéletbe.

A SportPont Program weboldalán kitölthető kérdőív segítségével többek között arra keresik a választ, hogy mennyire informáltak, mit tudnak a felsőoktatásban tanuló hallgatók az Olimpiáról és az Universiadéról, illetve a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságokról, a MEFOB-okról.

Azok, akik 2015. február 15-ig válaszolnak, páros EFOTT jegyet, Universiade csapatpólót és a felsőoktatásban tanuló hallgatók szabadidős sportolását népszerűsítő SportPont Programos ajándékcsomagot nyerhetnek, feltéve, hogy előzőleg beregisztráltak az SPP-be.

A szabadidős sportolást ösztönző SPP-s regisztráció ellenére a kérdőív anonim válaszadást garantál a játékos kedvű, felsőoktatásban tanuló hallgatóknak. A kérdőívben az Olimpia, az Universiade és a MEFOB – témájában olyan kérdésekre kell válaszolniuk a nyereményre vágyó, egyetemekre, főiskolákra járó diákoknak, mint pl. „Az egyetemi sportban minden évben 30-40 sportágban szerveznek egyetemi – főiskolai országos bajnokságokat (MEFOB-okat). Hallottál-e már erről?” avagy „Vettél-e már részt ilyen egyetemi országos bajnokságon?” A kérdőívek kitöltésére a http://sportpont.hu/db/survey/univ online felületen van lehetőség.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink