114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Karácsonyi jótékonykodás a kazincbarcikai fiatalok sportolásáért

A Magyar Sport Háza társszövetségeihez intézett, immáron hagyományos jótékonysági adománygyűjtéshez számtalan sportszervezet és sportoló csatlakozott. A Magyar Íjász Szövetség sport témájú könyveket, és sportos pólókat, a MEFS sporteszközöket, többek között polifoam matracokat, pingpong ütőket és - labdákat, ugróköteleket, kulacsokat adományozott, számos MEFS dolgozó pedig tartós élelmiszerekkel (olaj, cukor, liszt, rizs, tészta), ruhaneműkkel és játékokkal járult hozzá az adománygyűjtéshez.

Az összegyűlt ajándékokat tartalmazó dobozokat és zsákokat 2016. december 19-én Szentkirályi-Szász Krisztina, a MEFS PR- és marketing igazgatója adta át - a Szövetség munkatársainak jelenlétében - a Don Bosco Szaléziak Magyaroszági Tartományfőnökének, Páter Ábrahám Béla atyának, és munkatársainak, Vitális Gábor tartományi vikáriusnak, a Szent József Szalézi Rendház, Kazincbarcika igazgatójának, Nádudvari Géza, tartományi ekonómusnak, a Szalézi Rendház Péliföldszentkereszt szalézi szerzetesének, és Andrásfalvy János, nevelési igazgatóhelyettesnek (kazincbarcikai Don Bosco Iskola).

Az ajándékok átadását követően Szentkirályi-Szász Krisztina elmondta: a kezdeményezést hagyományteremtő céllal indította a tavalyi évben útjára a MEFS, mivel küldetésének tekinti a jövő nemzedéke, a fiatalok egészséges életmódjának és rendszeres sportolásának támogatása mellett a társadalmi szerepvállalást is.

Az igazgató asszony hangsúlyozta: a  MEFS kiemelt örömmel fogadta azokat a sporteszközöket és társasjátékokat, amelyek hozzásegítik a válságos élethelyzetbe került gyermekeket és anyukákat a közös élményeket, örömöt adó - és ezáltal a stressz oldását is segítő - játékokhoz és a sportoláshoz.

A MEFS köszönetet mond valamennyi adakozó Sportszövetségnek és médiumnak.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink