114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Kaposvári kettős győzelem az idei Röplabda MEFOB-on!

Kettős győzelemnek örülhettek a házigazda Kaposvári Egyetem hallgatói a Röplabda MEFOB-on. Az egyetemi OB négyes döntőjében a fiúk fantasztikus játékkal, szettveszteség nélkül egymás után immár negyedszerre szerezték meg az egyetemi bajnoki címet. Lányok remek teljesítménnyel, összes ellenfelüket legyőzve tarthatták magasba az első helyezettnek járó kupát.

A Kaposvári Egyetem adott otthont a rangos eseménynek, ahol az öt magyar felnőtt válogatott játékossal felálló fiú együttesük magabiztosan verte meg összes ellenfelét. Ezzel a győzelemmel zsinórban negyedik alkalommal állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. Második helyen a Testnevelési Egyetem végzett, bronzérmes a Nyíregyházi Egyetem csapata lett, míg a 4. helyezéssel a BME fiai térhettek haza.

A lányoknál öldöklő küzdelem folyt a helyezésekért, amelyből a Kaposvári Egyetem női röplabda csapata került ki győztesen és a tavalyi, valamint a tavalyelőtti ezüstérem után sikerült megszerezniük a hőn áhított aranyérmet. Második helyezett az ELTE együttese lett, megelőzve a BME és a Pécsi Tudományegyetem csapatait.

 

A legjobb férfi mezőnyjátékosnak Horváth Kristófot választották, Hanusz Réka a legjobb női, míg Keen Cameron Illés a legjobb férfi feladó különdíjat érdemelte ki.

 

Végeredmény:

Nők:

  1. Kaposvári Egyetem
  2. Eötvös Loránd Tudományegyetem
  3. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  4. Pécsi Tudományegyetem

Férfiak:

  1. Kaposvári Egyetem
  2. Testnevelési Egyetem
  3. Nyíregyházi Egyetem
  4. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Beszámoló, képek: Kaposvári Egyetem

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink