114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

Az elődöntőknek (kedden) a szombathelyi Király Sportlétesítmények, a szerdai döntőknek a Szombathelyi Haladás Vasutas Sport Egyesület (Haladás VSE) Stadionja ad majd otthont. A játékvezetőket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség küldi. A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület több mint fél évszázados történelme során számos alkalommal szerepelt a MEFOB Labdarúgó döntőkön és több alkalommal győztesként fejezte be a versenysorozatot. A Nyugat-magyarországi Egyetem csapatában idén pályára léphet Gál Bálint és Angyal Zsolt a Szombathelyi Haladás NB I-es játékosai is, az új edző Mészöly Géza döntésének függvényében.

A Labdarúgás MEFOB végeredményét eldöntő rendezvényt szervező szombathelyi intézmény élharcosa a magyar egyetemi sportnak. Számos versenyt, országos döntőt rendeztek már az egyetem szakemberei a szombathelyi Egyetemi Központban.

A Sporttudományi Intézeti oktatói gárdája, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület vezetői és a sportszakos képzés hallgatói kitűnő szervezői gárdát biztosítanak a rendezvény számára.

A MEFOB eseményen való versenyzéssel értékes SportPontok megszerzésére van lehetőség!

További információk az esemény oldalon találhatóak

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink