114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

FELHÍVÁS!

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2019. április 10-én, 10:00 óra kezdettel tartja éves rendes Közgyűlését. A Közgyűlés helyszíne a Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Konferenciaterme. A Közgyűlésen Skultéty Tamás társadalmi kapcsolatokért felelős alelnök lemondása miatt új társadalmi kapcsolatokért felelős alelnök választására kerül sor, akinek mandátuma 1 évre, a 2020-ban esedékes Tisztújító Közgyűlés időpontjáig szól.

A MEFS Elnöksége által megbízott Jelölő Bizottság elnökeként kérem, hogy a tisztség betöltésére javasolt jelölt nevét, elérhetőségét valamint egy rövid szakmai életrajzát és a jelölő szervezet nevét, képviselőjét és elérhetőségét küldjék meg a Jelölő Bizottságnak címezve, a MEFS címére (dr. Sterbenz Tamás Jelölő Bizottság elnöke, MEFS 1123 Budapest, Győri út 17. fszt. 12., e-mail: iroda@mefs.hu).

A jelölések beküldésének határideje: 2019. április 5.

A MEFS működésének, feladatai ellátásának zavartalan biztosítása, az egyetemi sport fejlődése érdekében a Jelölő Bizottság kéri a jelölő szervezeteket, hogy a tisztség betöltéséhez megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyeket jelöljenek.

 

Budapest, 2019. március 28.

 

Üdvözlettel,

dr. Sterbenz Tamás

a Jelölő Bizottság elnöke

                                                                                               

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink