114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

EFOTT - ma már a generációk fesztiválja

Július 13-án ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitott az egyetemisták legsportosabb fesztiválja, az EFOTT Velencén.

Az eseményre meghívást kaptak Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár, Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, a fesztivál kiemelt szponzorai, Koszti András, Velence polgármestere.

A VIP Teraszon Maszlavér Gábor fesztiváligazgató köszöntötte a megjelenteket. 

Az EFOTT a legsportosabb fesztivál. Számos sportprogram van ugyan is, nap, mint nap a területen, reggeltől estig. A fesztiválozó közönség 40%-a kipróbál valamilyen sportprogramot a fesztivál ideje alatt.

 „Az EFOTT mára több mint EFOTT”- mondta köszöntőjében Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke, aki 5+1 pontot mondta el, miért is szuper a fesztivál.

Megemlítette, hogy a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.

Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke köszöntőjében említette, hogy több sikeres EFOTT-os évet tudhat maga mögött a MEFS és a HÖOK. Professzor úr kiemelte a WHO ajánlás, a heti 3x45 perc rendszeres mozgás fontosságát az egészségmegőrzés, és a tanulás szempontjából is. Sportban nem lesz hiány itt az EFOTT-on sem, hiszen 40 sportágban sportolhatnak a fesztiválozók. A sportszigeten a Mozdulj Rá! kampány keretében sportolhatnak az érdeklődők.

A fesztivál kiemelt támogatói meggyőződéssel vallják, hogy érdemes a fiatal korosztályt itt, Magyarország legsportosabb fesztiválján megszólítani.

A köszöntőket kötetlen beszélgetés és szendvics vacsora követte.

http://www.mediaklikk.hu/video/efott-fesztival-a-velencei-tonal/#

Fotó: EFOTT

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink