112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

Campus 3 próba

A #Beactive - Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel Európa-szerte népszerűsíteni kívánja a sportot és a testmozgást.

2016 szeptemberében az esemény másodszorra kerül megrendezésre Európa 31 országában, amely továbbra is a következő kiemelt témákat foglalja magában: oktatási környezet, munkahelyek, szabadtéri események, sportklubok és fitneszklubok.

Közös hazai célunk az, hogy ebben az évben, 2016. szeptember 10-20. között és (természetesen ezt követően is) minél több magyar, köztük a fiatalok tegyen az egészségéért, és Európán belül kiemelkedő részvétellel mozduljon meg az egész ország, azon belül az egyetemista korú populáció is.

A MEFS és a Szerencsejáték Zrt. bemutatja...

 

Európai Sporthét - #BeActive Egyetemi Sportnap

                            2016. szeptember 20.

 

"Légy te a hétköznapok bajnoka!"

Ha részt veszel a Campus Hárompróbán, nemcsak ügyességedet/ edzettségedet, de szerencsédet is próbára teheted.

 

Nyerhetsz egyéniben:

Intézményenként 3 szerencsés résztvevő egy-egy 10.000 Ft-os Decathlon sportszer-utalvánnyal gazdagodhat.

 

Nyerhetsz csapatban is:

A 3 legtöbb hallgatót* megmozgató egyetemet vagy főiskolát különdíjban részesítjük

 1. helyezett 200.000 Ft-os Erzsébet sportszer-utalvány

2. helyezett 150.000 Ft-os Erzsébet  sportszer-utalvány

3. helyezett 100.000 Ft-os Erzsébet  sportszer-utalvány

 

* Campus Hárompróbán résztvevők számának / regisztrált intézményi hallgatók számának aránya alapján felállított rangsor szerint

Célkitűzések:

A tavalyi #Beactive Európai Sporthét - Magyarországi Sporthónap aktivitáshoz hasonlóan a MEFS és a Szerencsejárték Zrt. közös célja többek között idén az, hogy ráirányítsa a figyelmet a sport fontosságára a felsőoktatásban és arra, hogy nemcsak a szellemi, de a fizikai felkészültség, edzettség is legalább annyira fontos a jövő nemzedéke számára, mint a tanulás.

A kampány közvetlen célja pedig, hogy az Európai Sporthéthez kapcsolódva minél több, a felsőoktatásban tanuló hallgató kapjon kedvet a sportoláshoz, ismerkedjen meg új sportágakkal, hogy megkezdődjön egy szemléletváltás a sportosabb, egészségesebb életmód követése felé.

Ehhez ad motivációt Campus 3próba kampányunk, melyhez a Szerencsejáték Zrt. nemcsak a sportos feladatok teljesítéséhez szükséges eszközöket (ugrálókötél, polifoam matrac, pingpong ütő és labda), hanem a legjobban teljesítő hallgatók, intézmények, és a szervezők számára értékes nyereményeket is biztosít.

A #BeActive Egyetemi Sportnap időpontja szeptember 20., mely egyben az UNESCO által kijelölt Nemzetközi Egyetemi Sportnap dátuma is.

Ezen a napon teljesíthetik a hallgatók a Campus 3próbát is, amelyen részvételüket nyereménykuponnal jutalmazzuk (a nyereménykuponnal 10.000,- Ft értékben Deacthlon utalványt nyerhetnek a szerencsések), és OKlevéllel díjazzuk a sportosabb élethez tett első lépésüket is.

A MEFS kezdeményezésére a Magyar Szabadidősport Szövetség - az Európai Sporthét eseményeinek hazai koordinátora – az Európai Sporthét hazai megvalósítását a szeptember 10-20. közötti időszakra tervezi, 20-i Campus 3próba zárással.

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEKBanner
Banner
Banner
Támogatóink