114 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

A két középső negyedben remekeltek a debreceniek

Hiába kezdtek jól a szombathelyiek, a második és a harmadik negyedben a vendég debreceni csapat kitűnően dobott és nagy fölényben játszott, s végül 10 pontos előnyt szerzett

SzOESE - DEAC 67-77 (22-13, 11-26, 19-26, 15-12)
Szombathely, egyetemi és főiskolai bajnokság, női negyeddöntő, 1. mérkőzés

Szombathely: BAUER 16, GUSZTAFIK 20/3, Handler 9/3, TÓTH T. 6, USZKAI 16.Cs: Gősi, Honzik-Tóth.
DEAC: Király 2, GÁL 19, GÖTTLINGER 20/6, Szabó 4, CHVATAL 10. Cs: MÁRIÁS 9, Papp 3/3, ÚJ 10/6.

A hosszú utazást követően elég fásultan, tompán kezdő debrecenieket alaposan meglepte a szombathelyi csapat gyors és pontos játéka. Az első negyedben egyértelműen jobban játszott a hazai csapat. A második 10 percet kemény, agresszív letámadással kezdték a fokozatosan magukra találó vendégek. Ez ellen a hazaiak nem igazán tudtak mit kezdeni, sorra adták el a labdákat, a DEAC pedig sok könnyű kosarat szerezve fordított.

Szünet után összekapták magukat a hazaiak, jól kezdték a második félidőt. A vendég együttes játékosai közül azonban szinte mindenki remek dobóformát mutatott ebben a szakaszban, ráadásul hamar összeszedték a 4 csapathibát a szombathelyi lányok, sok büntetőt is dobhatott ekkor a DEAC. A küzdelmes záró szakaszban a hazaiak 10 pontra küzdötték fel magukat, de a visszavágón az amúgy is előnyt szerző s hosszabb kispaddal rendelkező debreceni együttesnek áll a zászló.

 

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEK
Banner
Banner
Banner
Támogatóink