112 éves a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség

A Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség tagja

A BME futsal csapata a törökországi Európai Egyetemek Bajnokságán

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) csapata július 8-án utazik ki Törökországba. A vasárnapi a megnyitó és a csapatsorsolás után a torna első meccse 10-én lesz, a döntőt a legjobbak 17-én játszhatják. A magyarok mellett várhatóan francia, német, lengyel, portugál, román, orosz és török csapat fog vetélkedni a bajnoki címért.

 

A magyar egyetemista csapat összetétele:

Játékosok: Barna Zsombor Bence, Dudás Dániel, Fábián Gábor, Fodor Bálint Dániel, Kalocsay Károly, Oláh Dániel, Papp Endre Levente, Réti Roland Marcell, Szigeti Alex, Szigeti Balázs, Varga Bence Lajos

 

Edző: Csernai Gábor

Edzői stáb: Huszár Viktor Dénes, Palásthy István, Winternitz Katalin

 

Az induló magyar csapata a 2016/2017-es szezonban megnyerte a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságot és az NBIII Nyugati csoportban a 2. helyet érte el. 2015/2016-ban szintén első helyezettek lettek a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján és az IUTT Eindhoven bajnokságon.

 

A tornára a fiúk gőzerővel készülnek, az NBII utolsó fordulója után heti háromszor edzenek a minél jobb helyezés elérése érdekében. A BME csapatának taktikai felkészültségéről Csernai Gábor (edző) gondoskodik, aki évek óta vezényli a csapatot és NBI-es edzői tapasztalattal is rendelkezik.

 

Kövessétek az eseményeket az egyetemisport facebook oldalán. Folyamatosan hírt adunk az eseményről.

Képek: Fábián Gábor

Hírkategóriák

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

KORÁBBI BEJEGYZÉSEKBanner
Banner
Banner
Támogatóink